VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack
VTEM Image Stack

У школску 2011/12. годину, у којој се низом пригодних манифестација обележава 110 година постојања школе, колектив Техничке школе је ушао са јединственим циљем и намером да унапреди укупни образовно-васпитни рад, свестан тежине обавеза и важности задатка.

Ни једног тренутка не запостављајући постигнуће ученика као основни и најважнији сегмент свог рада, обележавање школске славе Савиндана 2012. године, са домаћином- предузећем Ливница, односно директором г-ином Николом Шојић, протећиће у бројним културним и спортским манифестацијама. Биће то само још један показатељ наставка заједничке успешне сарадње. Започињање школовања прве генерације ливаца за потребе Ливница у Пожеги и Гучи представља јединствен догађај на плану повезивања школа са привредом. Потенс-Перфорација, INMOLD, Терморад, АТМ, NEXE Јелен-До, Цементара Косјерић, Путеви Пожега, Јединство Ужице су предузећа са којима школа има успешну сарадљу по питању и плана уписа и обављања практичне наставе.

У школској години која траје, централни догађај биће 18. маја 2012. год. када ће ученици, наставници, родитељи, социјални партнери и гости, свечаном академијом и Монографијом обележити 110 рада школе. Такође, негде у исто време бићемо и домаћини Републичког такмичења ученика за маш. тех. за компјутерско конструисање.

  

Ове школске године ( децембар 2011.) од стране Министарства просвете и науке наша школа је добила статус Републичког тренинг центара за континуирано образовање одраслих, што ће школи у перспективи свог развоја дати један нови печат. Иначе, у школи је као модерна визија развоја успостављена структура тимског рада у коју су укључени сви наставници.

Захваљујући оваквом приступу али и захваљујући свестраном раду и труду, својеврсном залагању ученика и наставника - на крају претходне школске године постигнут је веома добар успех и школа се први пут сврстала у ред школа у којима, између осталог, нема ученика који су понављали разред. Надамо се, да ће оваква слика ученика Техничке школе бити и у будућности!


 

ВЕСТИ

Written on 18/02/2016, 13:13 by Sreten
kodeks-oblacenjaКОДЕКС  ОБЛАЧЕЊА (потпун правилник и кодекс можете преузети у "Документима")         Тим одељењских...
Written on 20/11/2015, 10:45 by Sreten
poseta-bsz-nemackaПосета  BSZ Wiesau  нашој школи  (Стручни средњошколски центар - Визауа, Баварска, Немачка)...
Written on 09/02/2015, 12:58 by Zoran J.
medunarodna-saradnjМеђународна сарадња Техничка школа Пожега - Средњошколски занатски центар Визау, Немачка    У периоду...
Written on 10/10/2014, 06:28 by ЈоЗор
pr-sh-l-b-z-n-siljПројекат  "Школа без насиља"   У оквиру оперативног плана реализације пројекта "Школа без насиља" у...
Written on 09/10/2014, 10:00 by Zoran J.
pr-s-inПрактична настава у Атини!!! На основу плана и програма као и  договора са г-ђом Дубравком Лалић,...