ЕКСКУРЗИЈА  III РАЗРЕДА Требиње

Oктобар 2022. Вишеград-Тјентиште-Требиње

МАТУРСКА ЕКСКУРЗИЈА 2022.

Северна ГРЧКА, октобар 2022. Паралија-Солун-Метеори- Крстарење до Атоса